ARVONTA 27.2.2023 - 6.3.2023

| ARVONTA ON PÄÄTTYNYT |

Osallistu arvontaan ja voita huippulaadukas käytetty Kinnarps 9114 -työtuoli! 


1. Tykkää julkaisusta, joko Facebookissa tai Instagramissa.

2. Kommentoi julkaisua ja kerro, miksi juuri sinä tarvitset uuden työtuolin. Halutessasi voit liittää kuvan nykyisestä työtuolistasi facebook -kommentteihin.

Aikaa osallistumiseen on 6.3.2023 asti.


Arvonnan säännöt:

1. Arvonnan järjestäjä

DUO Interior Oy

Muuntotie 3 B

01510 Vantaa

Y-tunnus:3298034-9


2. Osallistumisaika

Osallistumisaika 27.2.2023-6.3.2023.

3. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan tykkäämällä ja kommentoimalla arvontajulkaisua.

4. Arvonnan suorittaminen ja voittajan julkistaminen

Voittaja arvotaan arvontajulkaisua Facebookissa ja Instagramissa kommentoineiden joukosta. Osallistumisaika on 27.2.2023-6.3.2023. Arvonta suoritetaan tämän jälkeen 2 päivän kuluessa ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Arvonta suoritetaan satunnaisotannalla DUO Interiorin Oy:n toimistolla, ellei arvontajulkaisussa toisin mainita.

5. Arvontapalkinto

Palkintona on käytetty Kinnarps 9114 -työtuoli. Arvo 434,00 € sis. ALV 24%.

Palkinto on noudettava henkilökohtaisesti eikä sitä voi vaihtaa rahaksi. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 7 päivässä, arvotaan uusi voittaja. Facebook/Instagram ei ole mukana arvonnan järjestäjänä, vaan tarjoaa ainoastaan alustan arvonnan järjestämiselle.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu

DUO Interior Oy rajoittaa vastuunsa arvonnan kohteena olevaan palkintoon. Arvonnan järjestäjä maksaa arvonnasta aiheutuvat arpajaisverot.

7. Sääntöjen muuttaminen

DUO Interior Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan arvontajulkaisun yhteydessä.

8. Arvonnan julkisuus

Arvontaan osallistumalla osallistujat myöntävät palkinnon voittaessaan arvonnan järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä ja kuvansa ilman erillistä suostumusta tai korvausta. Voittajan nimi ja kuvamateriaalia voidaan jakaa julkisesti DUO Interior Oy:n sosiaalisen median kanavissa.

9. Tietojenkäsittelyperiaatteet

DUO Interior Oy:n tietosuojaselosteisiin ja rekistereihin voit tutustua tällä sivulla.


TIEDOTE 8.2.2022

DUO Interior sosiaalisessa mediassa

DUO Interior Oy on nyt sosiaalisessa mediassa!

Facebook, Instagram ja LinkedIn -sivuillemme julkaisemme mm. tuoteuutuuksia, vinkkejä toimitilojen kalustukseen, tarjouksia ja seuraajat pääsevät tutustumaan myös kiertotalouden toteuttajien kulissien taakse.

Seuraa meitä:

   


TIEDOTE 1.12.2022

DUO Interior yhteistyöhön Frameryn kanssa

Framery on edelläkävijä ja maailman johtava äänieristettyjen tilojen valmistaja. DUO Interior tarjoaa asiakkailleen käytettyjä ja uusia toimitilakalusteita kotimaisilta ja eurooppalaisilta huippubrändeiltä.

DUO Interior aloittaa 1.12. Suomessa Frameryn käytettyjen, tehdashuollettujen tuotteiden jälleenmyyjänä. Kaikki myytävät Framery tilat on tarkastettu sertifioidun asennusliikkeen toimesta ja DUO Interior myöntää niille vuoden takuun.

Lisätietoja

Jukka Aarnio, palvelujohtaja DUO Interior
p. 040 750 7390

Topias Rantanen, PRODUCT MANAGER, SUBSCRIBED, Framery
p. 040 623 4019


TIEDOTE 26.9.2022

DUO:n lähikontakti nyt myös Päijät-Hämeen alueella

DUO Interiorin myyntiverkosto on jalkautunut Päijät-Hämeen alueelle kattaen myös Kanta-Hämeen ja Kymenlaakson.

Kestävämmän tulevaisuuden puolesta toimisto- ja muut julkitilakalusteet saatavissa kauttamme. Takuulla kuntotarkastetut käytetyt kalusteet, uudet varastomallit ja asiakasräätälöidyt tehdastoimitusmallit. Tai näiden yhdistelmiä, tällöin on kauttamme kalustettavissa laajempiakin työympäristökokonaisuuksia.

Duon vahvuutena on myös nopeat ja täsmälliset toimitukset. Vaihtoehtoina nouto varastostamme Vantaalla, vapaasti perillä tai paikoilleen asennettuina sopimuksen mukaan. Ketteränä suomalaisena yrittäjävetoisena toimijana annamme asiakaskeskeisintä palvelua. Mikäli mallistossamme ei ole juuri heti saatavissa tarvitsemaasi, etsin Sinulle ratkaisun kumppaniverkostomme kautta. DUO:n perustana ovat alan luotettavat moniosaajat ja näkijät vuosien kokemuksella.

Lähetä tarjouspyyntö tai ota puhelinkontakti, saat parhaan tarjouksemme. Poikkean myös tarvittaessa luonasi jakamassa näkemyksiämme ja katselmuksella, mikäli teillä on tilasuunnittelutarvetta. Tehdään tulevaisuus yhdessä, vastaan mielelläni lisäkysymyksiisi ja toimeksiantoosi.

Yhteistyöterveisin,
Timo Harmaa, timo.harmaa@duointerior.fi
Puh. 044 493 6218


TIEDOTE 2.9.2022

DUO Interior Yrittäjälehdessä, lue lisää linkin takaa

» Avaa linkki uudessa ikkunassa


TIEDOTE 15.8.2022

Kiertotalouden ammattilaiset perustivat ekologisen toimistokalusteliikkeen

Kalusteliike Pa-Ri Materian keväinen konkurssi ei lannistanut yrityksessä työskennelleitä kiertotalouden ammattilaisia. Pian konkurssin jälkeen viisi entistä työntekijää perusti käytettyjä ja uusia toimistokalusteita myyvän kalusteliike DUO Interiorin. ”Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ekologinen ja kustannustehokas tapa kotikonttoreiden ja yritysten toimitilojen kalustamiseen ja toisaalta auttaa yrityksiä vanhojen kalusteiden ympäristöystävällisessä jatkokäytössä”, sanoo DUO Interiorin palvelujohtaja Jukka Aarnio.

Toimistokalusteiden kierrättämisestä tunnetun kalusteliike Pa-Ri Materia Oy:n ajautuminen konkurssiin tänä keväänä yllätti niin asiakkaat, tavarantoimittajat kuin yrityksen työntekijätkin.

Pian konkurssiuutisen jälkeen viisi Pa-Ri Materialla työskennellyttä toimitilakalustamisen ja kiertotalouden asiantuntijaa alkoi aktiivisesti pohtia, miten toimistokalusteiden kierrättämistä voitaisiin edelleen jatkaa.

Syntyi ekologinen toimistokalusteliike DUO Interior Oy.

”Halusimme varmistaa, että markkinassa säilyy toimija, joka tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon niin yksittäisen etätyöpisteen kalustamisessa kuin suurempien toimitilojen muutosprojekteissa ja hankinnoissa”, kertoo DUO Interiorin palvelujohtaja Jukka Aarnio.

DUO Interior myy käytettyjä toimistokalusteita puhdistettuina, huollettuina ja kuntotarkastettuina vuoden takuulla. Myyntinäyttely ja noutovarasto palvelevat Vantaan Tammistossa. Verkkokaupan kautta saa tilattua tuotteita koko Manner-Suomeen.

Lisäksi DUO Interior auttaa kaiken kokoisia yrityksiä kierrättämään vanhat toimistokalusteensa esimerkiksi muuttojen yhteydessä.

”Maksimoimme toimitiloissa olevan irtaimen uudelleenkäyttöprosentin. Toiminnallamme vähennetään täten merkittävästi jätteen määrää ja säästetään huomattava määrä luonnonvaroja”, Aarnio toteaa.

”Monesti kalustekierrätys on myös helposti irrotettavissa muuttopalvelun tai toimitilamuutoksen muusta kokonaisuudesta, jolloin asiakkaalla on mahdollisuus saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä”, Aarnio jatkaa.

Kalusteita tunnetuilta merkeiltä

DUO Interiorin vaihtuvassa käytettyjen kalusteiden ja tarvikkeiden valikoimassa on tuotteita muun muassa Iskun, Martelan ja Kinnarpsin kaltaisilta valmistajilta.

”Nopeimmin tekevät kauppansa sähköpöydät, työtuolit ja kohtaamistilojen kalusteet”, myyntijohtaja Pekka Hämäläinen kertoo.

Käytettyjen kalusteiden lisäksi DUO Interiorin valikoimasta löytyy laaja kattaus uusia kalusteita. Nowy Styl on Euroopan suurin kalustevalmistaja. Flokk-konserniin kuuluva Profim on tunnettu laadukkaista työtuoleistaan. Scan Sørlien kalusteet tuovat DUO:n valikoimaan skandinaavisen muotoilun viimeisimmät trendit. Näiden lisäksi tarjolla on lukuisien muiden toimittajien kalusteita.

Duo Interiorin nopeasti käynnistyneeseen toimintaan on jo lähtenyt mukaan kuudeskin entinen Pa-Rilainen.

”Toiminnan laajentuessa vanhojen kollegoiden määrä tulee varmasti lisääntymään. Pa-Ri Materian korkea palvelutaso ja asiakastyytyväisyys nojasi vahvasti henkilöstön ammattitaitoon ja avoimeen ja rehelliseen ilmapiiriin. Tästä DUOn on hyvä jatkaa”, Hämäläinen sanoo.


Lisätietoja

Jukka Aarnio
palvelujohtaja, DUO Interior Oy
p. 040 750 7390
jukka.aarnio@duointerior.fi

Pekka Hämäläinen
myyntijohtaja, DUO Interior Oy
p. 040 149 1008
pekka.hamalainen@duointerior.fi

Lisää tietoa Duo Interiorista: www.duointerior.fi

Duo Interior tarjoaa kustannustehokkaan ja ekologisen vaihtoehdon toimitilojen kalustamiseen. Käytettyjen, pestyjen ja huollettujen toimistokalusteiden lisäksi valikoimaan kuuluu uusia kalusteita useilta eri valmistajilta. Myyntinäyttely ja noutovarasto palvelevat Vantaalla osoitteessa Muuntotie 3B maanantaista perjantaihin klo 9–17. Verkkokauppa palvelee asiakkaita verkossa 24/7, ja sen kautta toimitetaan tuotteita koko Manner-Suomeen.

Tilaa uutiskirjeemme!