DUO Interior Oy

Me DUO:lla olemme kalustekiertotalouden ammattilaisia vuosikymmenien kokemuksella. Meillä on kokemusta Suomen suurimpien kiertotalouskonseptien luomisesta, sekä toteuttamisesta. Myymme sekä uusia, että käytettyjä toimistokalusteita. Aina takuulla.

Uudet kalusteet valmistutamme EU-alueella vastuullisesti. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta kalusteet ovat sekä laadultaan että muotoilultaan aikaa kestäviä.

Edustamme mm. seuraavia valmistajia:

NowyStyl

Nowy Styl on laajasti tunnettu kustannustehokkaista kalusteratkaisuista. Nowy Styl on Euroopan suurin toimistokalustevalmistaja.

Framery

Framery on edelläkävijä ja maailman johtava äänieristettyjen tilojen valmistaja. Duo Interior toimii Suomessa Frameryn käytettyjen ja tehdashuollettujen tuotteiden jälleenmyyjänä.

Narbutas

Narbutas on yksi Euroopan suurimmista toimistokalustevalmistajista, joka on tunnettu skandinaaviseen makuun soveltuvasta laajasta ja laadukkaasta mallistosta.

Tee vastuullinen valinta ja hanki meidän kautta kalusteet toimitilaasi, tai kotiisi.

Scan Sorlie

Scan Sørlie on norjalainen kalustevalmistaja jonka korkealaatuiset kalusteet edustavat skandinaavisen muotoilun kärkeä. Scan Sørlie on osa Gøtessons Design Groupia.

Bestool

Bestool on vuonna 2017 kehitetty liikkeitä myötäilevä, kaksiosainen, säädettävä satulatuoli ja sen tuotenimi. Bestoolin Avainlippu-merkityt satulatuolit ja aktiivituolit ovat laadukkaita ja Suomessa valmistettuja. Yrityksen keskeisenä tavoitteena on parantaa käyttäjänsä työhyvinvointia ja tuoda lisää iloa työhön. Bestoolin tuoleissa korostuvat kotimainen tuotekehitys ja suomalainen design, ja niiden istuinmukavuutta kehitetään jatkuvasti yhteistyössä ergonomia-alan asiantuntijoiden ja fysioterapeuttien kanssa. Ympäristöystävälliset käytännöt ohjaavat heidän tuotesuunnitteluaan ja valmistusta.

Grenke

GRENKE leasing sopii yrityksille, yhdistyksille, toiminimille ja julkishallinnon asiakkaille riippumatta rahoituksen koosta tai rahoitettavista tuotteista. GRENKE on omapankkinen saksalainen rahoitusyhtiö, joka toimii jo yli 30 maassa. Suomessa vuodesta 2008 saakka – GRENKE:n paikallisen toimiston löydät Vantaalta, Turusta, Jyväskylästä sekä Oulusta.

Kierrätyskeskus

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on toteuttanut DUO Interiorille uudelleenkäytettyjen tuotteiden ympäristösäästöjen laskennan, eli kiertotalouslaskennan.

Kierrätyskeskus on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yritys, joka tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia ympäristötyön kehittämisen palveluita, kuten kiertotalous- ja hiilijalanjälkilaskentaa, asiantuntijaluentoja sekä koulutusta ja konsultaatiota. 

X

Hei, kuinka voimme palvella sinua?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.