DUO Interior Oy

Me DUO:lla olemme kalustekiertotalouden ammattilaisia vuosikymmenien kokemuksella. Meillä on kokemusta Suomen suurimpien kiertotalouskonseptien luomisesta, sekä toteuttamisesta. Myymme sekä uusia, että käytettyjä toimistokalusteita. Kaikki takuulla.

Uudet kalusteet valmistutamme EU-alueella vastuullisesti. Jatkuvan tuotekehityksen ansiosta kalusteet ovat sekä laadultaan että muotoilultaan aikaa kestäviä.

Edustamme mm. seuraavia valmistajia:

Scan Sorlie

Scan Sørlie on norjalainen kalustevalmistaja jonka korkealaatuiset kalusteet edustavat skandinaavisen muotoilun kärkeä. Scan Sørlie on osa Gøtessons Design Groupia.

NowyStyl

Nowy Styl on laajasti tunnettu kustannustehokkaista kalusteratkaisuista. Nowy Styl on Euroopan suurin toimistokalustevalmistaja.

Profim

Profim kuuluu Flokk konserniin joka on pohjoismaiden suurin työtuolivalmistaja.

Narbutas

Narbutas on yksi Euroopan suurimmista toimistokalustevalmistajista, joka on tunnettu skandinaaviseen makuun soveltuvasta laajasta ja laadukkaasta mallistosta.

Tee vastuullinen valinta ja hanki meidän kautta kalusteet toimitilaasi, tai kotiisi.

Framery

Framery on edelläkävijä ja maailman johtava äänieristettyjen tilojen valmistaja. Duo Interior toimii Suomessa Frameryn käytettyjen ja tehdashuollettujen tuotteiden jälleenmyyjänä.

Grenke

GRENKE leasing sopii yrityksille, yhdistyksille, toiminimille ja julkishallinnon asiakkaille riippumatta rahoituksen koosta tai rahoitettavista tuotteista. GRENKE on omapankkinen saksalainen rahoitusyhtiö, joka toimii jo yli 30 maassa. Suomessa vuodesta 2008 saakka – GRENKE:n paikallisen toimiston löydät Vantaalta, Turusta, Jyväskylästä sekä Oulusta.

Tilaa uutiskirjeemme!