Vapaa baarituoli lenkkijalustalla, istuin ja selkänoja verhoiltu

273,00 €
338,52 € sis. alv

Näytä kori

Tyylikäs ja mukava Vapaa Baarituoli, joka on suunniteltu kestämään vilkasta käyttöä ja luomaan houkuttelevan ilmapiirin erilaisiin ympäristöihin.

Tuotekoodi: VPB-CFSW-BSPD

Vapaa Baarituoli on tyylikäs ja kestävä valinta, joka täydentää minkä tahansa toimiston tai ravintolan sisustuksen. Sen huolella suunniteltu ergonomia ja korkea laatu takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden, olitpa sitten pitämässä taukoa työpäivän aikana tai nauttimassa lounasta työkavereiden kanssa. Tämä tuoli ei ole vain toiminnallinen, vaan se myös parantaa tilan yleisilmettä ja luo kutsuvan tunnelman.

Vapaa-tuolisarja edustaa tulevaisuuden työpaikkojen tarpeita, tarjoamalla joustavuutta, tyylikkyyttä ja mukavuutta. Sarjan ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten korkea tai matala selkänoja, yhdistettävät värit ja integroidut käsinojat, tekevät siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaisiin työtiloihin. Sarjaan kuuluu tuoleja, joita voidaan linkittää riviin, sekä oikea- ja vasenkätisille sopivia kirjoitusalustoja. Kaikki Vapaa-sarjan tuotteet ovat pinottavissa, minkä ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti sekä pieniin että suuriin tiloihin. Valittavissa on erilaisia jalustoja, jotka tarjoavat lisää monipuolisuutta ja soveltuvuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämän lisäksi Vapaa-sarjan tuotteiden tyylikäs muotoilu ja huippulaatuinen viimeistely tekevät siitä houkuttelevan valinnan niin toimistoon kuin neuvotteluhuoneeseenkin.

Kysyttävää tuotteista tai hinnoista?

Mikäli et löytänyt etsimääsi, otathan yhteyttä, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

X

Hei, kuinka voimme palvella sinua?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.