Vapaa neuvottelutuoli, korkea selkänoja, istuin ja selkänoja verhoiltu

325,00 €
403,00 € sis. alv

Näytä kori

Eleganteilla linjoilla ja ergonomisella muotoilulla varustettu Vapaa Neuvottelutuoli takaa mukavuuden pitkäkestoisiin neuvotteluihin.

Tuotekoodi: VP-4SWHB-BSPD

Vapaa Neuvottelutuoli on täydellinen valinta kaikenlaisiin neuvottelutiloihin, kokoushuoneisiin ja toimistoihin. Sen ainutlaatuinen muotoilu, joka yhdistää ergonomian ja estetiikan, tukee mukavuutta ja parantaa tuottavuutta pitkäkestoisissa neuvotteluissa. Tämä laadukas tuoli, joka on suunniteltu kestämään aikaa, on saanut ylistystä sen kestävyydestä, mukavuudesta ja tyylikkyydestä.

Vapaa-tuolisarja edustaa tulevaisuuden työpaikkojen tarpeita, tarjoamalla joustavuutta, tyylikkyyttä ja mukavuutta. Sarjan ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten korkea tai matala selkänoja, yhdistettävät värit ja integroidut käsinojat, tekevät siitä ihanteellisen valinnan nykyaikaisiin työtiloihin. Sarjaan kuuluu tuoleja, joita voidaan linkittää riviin, sekä oikea- ja vasenkätisille sopivia kirjoitusalustoja. Kaikki Vapaa-sarjan tuotteet ovat pinottavissa, minkä ansiosta ne soveltuvat erinomaisesti sekä pieniin että suuriin tiloihin. Valittavissa on erilaisia jalustoja, jotka tarjoavat lisää monipuolisuutta ja soveltuvuutta erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tämän lisäksi Vapaa-sarjan tuotteiden tyylikäs muotoilu ja huippulaatuinen viimeistely tekevät siitä houkuttelevan valinnan niin toimistoon kuin neuvotteluhuoneeseenkin.

Kysyttävää tuotteista tai hinnoista?

Mikäli et löytänyt etsimääsi, otathan yhteyttä, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

X

Hei, kuinka voimme palvella sinua?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.