Gymba Elastinen aktivointilauta

129,00 €
159,96 € sis. alv

Näytä kori

Kotimainen hyvinvointia edistävä tuote koko kehon aktivointiin. Valmistettu luonnonkuitukomposiitista. Gymban aktiivinen käyttö vastaa lihasaktiivisuuden suhteen kävelyä.

Gymba on uusi terveämpi tapa työskennellä. Seisominen aktivointilaudalla pitää sinut liikkeessä. Saat jatkuvaa liikuntaa omassa työpisteessäsi, aineenvaihduntasi sekä verenkiertosi aktivoituu. Kulutat kaloreita paljon enemmän kuin istuessasi tai seistessäsi paikoillaan. Keskittymiskykysi paranee ja olet entistä motivoituneempi ja virkeämpi. Gymba on elastinen ja on täysin valmistettu ja kehitetty Suomessa. Patentoitu elastisuus mahdollistaa monipuolisemman liikkeen.

Gymban mukana tulee hierontapallot, jotka lievittävät lihaskipua ja jäykkyyttä jaloissa. Pallot tehostavat verenkiertoa, lievittävät stressiä ja jännitys tiloja. On suositeltavaa aloittaa Gymba-hierontapallojen käyttö lyhyemmissä jaksoissa ja lisätä käyttöä asteittain tuntemusten mukaan. Kaksi kovuutta, koska jokainen kehonosa reagoi erilaisiin kovuuksiin erilailla.

Saatavilla seuraavissa väreissä: harmaa, grafiitti, oranssi ja roosa.

Mitat
Leveys 46,5 cm
Syvyys 30,5 cm
Korkeus 5,5 cm
Paino 1,5 kg
Painoraja kestävyystesti takaa 300 kg asti
Varastossa yli 10 kpl
Toimituksen tila: 1-3 pv

Mikäli et löytänyt etsimääsi, otathan yhteyttä, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla!