Backapp Smart - Alcantara

689,00 €
854,36 € sis. alv

Näytä kori

Backapp Smart on alkuperäinen Backapp-tuoli. Backapp Smartilla on yli 100.000 käyttäjää ympäri maailmaa. Premium-malli, jossa on pehmeä istuin ja alumiininen runko.

Tuotekoodi: 1008A-B-0-9400
Backapp Smart on alkuperäinen Backapp Smart, jolla istutaan jalat jalkalevyn päällä. Ryhdikäs istumisasento ja kevyt liike takaavat erinomaisen istumiskokemuksen.

Backapp -tuolin salaisuus piilee punaisessa pallossa tuolin alla. Tuolilla istuttaessa jalat eivät ota tukea lattiasta ja istutaan ikään kuin tasapainolaudan päällä. Backapp vahvistaa selkää, koska ryhti pysyy hyvänä, kroppa on rentona ja ylläpitää jatkuvasti tasapainoa. Jalat lepäävät jalkalevyn päällä ja vartalo pääsee liikkumaan vapaasti joka suuntaan. Backapp –tuolin käyttö harjoittaa keskivartalon syviä lihaksia, jotka tukevat selkärankaa. Keho liikkuu jatkuvasti tasapainoa hakiessaan, jolloin selän tukilihakset saavat erinomaista harjoitusta kuin itsestään.

Istuin kangasverhoiltu, musta Alcantara. Runko harmaa alumiini. Punainen pallo. Saatavilla laaja valikoima eri väri- ja verhoiluvaihtoehtoja - kysy tarjous!

Kokeiltavissa myyntinäyttelyssämme. Heti mukaan myymälästä tai nopeasti toimitettuna.

Mitat
Kokonaiskorkeus 65,5-87 cm
Istuinkorkeus 59-81 cm
Halkaisija 60 cm
Istuinleveys 47,2 cm
Istuinsyvyys 38,1 cm
Varastossa yli 10 kpl
Toimituksen tila: Noin viikko

Kysyttävää tuotteista tai hinnoista?

Mikäli et löytänyt etsimääsi, otathan yhteyttä, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

X

Hei, kuinka voimme palvella sinua?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.