Bestool Basic satulatuoli

399,00 €
494,76 € sis. alv

Näytä kori

Bestool Basic on varustettu perinteisllä kallistusmekanimilla, jossa istuinkulma on säädettävissä. Istuimen leveys on säädettävissä ja sen voi lukita käytettäväksi tai yksi- tai kaksiosaisena.

Bestool on patentoitu suomalainen avainlipputuote.

Uusi Bestool malli on sekä pehmeämpi, että joustavampi.Bestool Basic on varustettu perinteisllä kallistusmekanimilla, jossa istuinkulma on säädettävissä.

Tuoli on ensimmäinen ja alkuperäinen aidosti kapeampi säädettävä kaksiosainen satulatuoli. Se on kaikin puolin sirompi ja sitä on helppo käyttää. Tuolia saa joko Bestoolin omalla liikkeitä myötäilevällä aktiivimekanismilla (Bestool Active), tai kallistusmekanimilla (Bestool Basic), jossa istuinkulma on säädettävissä.

Bestoolissa on yhdistetty kaikki satulatuolivaihtoehdot samaan. Näin tuolia voidaan käyttää säädettävänä kaksiosaisena, kiinteänä kaksiosaisena tai yksiosaisena yhteenlukittuna istuimena.

Tuolin avulla istumisessa saadaan kävelyasentoa muistuttava hyväryhtinen asento. Istuimen uusi pehmeämpi muotoilu ja koko ovat suunnitellut niin, että ne vähentävät istujaan kohdistuvaa paineentunnetta.

Hengittävä istuinrakenne on kapeampi ja kevyempi, jonka ansiosta myös jalustan koko on saatu pienemmäksi. Tuolissa on silti voimakas metallirunko ja -rakenne. Tuoli on testattu ja täyttää EN-standardien mukaiset vaatimukset.

Bestool tarjoaa parhaan mahdollisen vaihtoehdon aktiiviseen istumiseen, ollen samalla myös kilpailukykyinen hinnaltaan.

Saatavilla useita eri istuimen värivaihtoehtoja. Rungon värivaihtoehdot: kiillotettu alumiini, maalattu valkoinen (RAL 9003) ja musta.

Mitat
Istuimen leveys 38-42 cm
Kokonaissyvyys 48 cm
Istumakorkeus 59-76 cm
Istuimen syvyys 31 cm
Varastossa yli 10 kpl
Toimituksen tila: 1-3 pv

Kysyttävää tuotteista tai hinnoista?

Mikäli et löytänyt etsimääsi, otathan yhteyttä, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

X

Hei, kuinka voimme palvella sinua?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.