Palvelumme

Meillä on kokemusta Suomen suurimpien kiertotalouskonseptien luomisesta, ja toteuttamisesta. Kauttamme saa kaikki kalusteisiin ja muuhun yritysirtaimeen liittyvät toimitilapalvelut. Oli kyse yksittäisestä tarpeesta, tai laajemmasta kokonaisuudesta ole rohkeasti yhteydessä. Meiltä löytyy varmasti juuri sinulle oikea ratkaisu. Toteutamme palvelut itse, tai yhteistyössä hyväksi todettujen kumppaneidemme kanssa.

Kiertotalouspalvelu

Kauttamme kulkevat kalusteet ohjataan ensisijaisesti uuteen kotiin. Aina kuitenkaan ei ole mahdollista ohjata tuotetta sellaisenaan uudelleenkäyttöön, tässä tapauksessa hyödynnämme tuotteen komponentteja muiden vastaavien kalusteiden kunnostamisessa – edellä mainitulla prosessilla varmistamme sen, että mahdollisimman vähän materiaaleja päätyy lajittelun kautta energiantuotantoon tai uusiokäyttöön tuotannon raaka-aineeksi. Hyödyntämällä kiertotalouspalveluamme voit saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä. Hyväkuntoisista ja nykyaikaisista kalusteista tarjoamme hyvityksen. Hinnoittelu- ja toimintamallimme on projektikohtainen, näin varmistamme jokaiseen kohteeseen mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun.

Inventointipalvelu

Tarjoamme inventointipalvelua, jossa olemassa oleva kalustekantasi dokumentoidaan. Palvelun taso, ja laajuus sovitaan toimeksiannon yhteydessä.

Suunnittelupalvelu

Meiltä saat ammattimaisen suunnittelupalvelun toimitilasi päivittämiseen. Tarjoamme sisustusarkkitehtipalvelua, sisustussuunnittelua sekä layout-suunnittelua ja konsultointia. Toteutamme palvelut itse, tai yhteistyössä hyväksi todettujen kumppaneidemme kanssa. Toimeksiannon yhteydessä kartoitamme tarpeesi, ja tarjoamme juuri sinulle oikeantasoista palvelua. Meille yksikään kohde ei ole liian pieni, tai liian suuri. Ole siis rohkeasti yhteydessä, niin suunnitellaan toimitilasi.

Vuokrauspalvelu

Kaikki verkkokauppamme tuotteet ovat vuokrattavissa. Mikäli tarvitset kalusteet esimerkiksi väistötiloihin, tai projektitoimistoon voit pyytää meiltä vuokratarjouksen tarpeesi mukaisille kalusteille ja aikavälille.

Asennus- ja kuljetuspalvelu

Saat meiltä hankituille kalusteille luotettavan asennuspalvelun. Toimitamme kalusteet avaimet käteen periaatteella paikoilleen asennettuina, ja käyttökunnossa. Toteutamme asennuspalvelut vankalla ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella itse, tai yhteistyössä hyväksi todettujen kumppaneidemme kanssa. Voit halutessasi valita myös kustannustehokkaan suoratoimituspalvelun, jolloin kalusteet toimitetaan perille osoittamaasi kohteeseen.

Muuttopalvelu

Oli kyseessä tilamuutos, tai muutto osoitteesta toiseen voit kääntyä puoleemme. Toteutamme palvelun itse, tai hyväksi todettujen kumppaneidemme kanssa.

X

Hei, kuinka voimme palvella sinua?

Täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.